Jdi na obsah Jdi na menu

Tábor Wild Mustang 2.

15. 6. 2013

                          Tábor Wild Mustang 2.

      ,, Jsi v pořádku Apachi . Neboj se já ti pomůžu. ,, řekla Anna . Zvedla se a šla pomoci koni . Najednou Anna ucítila zvláštní pocit takový jaký ještě nikdy necítila . Byla ráda že se to celé vlastně stalo . Pohladila Apache a pokračovali v cestě .  Chvíli šli a pak se začalo stmívat , Anna našla místo na kterém se utáboří . Rozdělala oheň a z batohu vytáhla starou deku kterou si s sebou vzala . Přikryla jí Apachův hřbet a šla hledat klacky na přikládání . Anna se porozhlédla po okolí , ale najednou začalo pršet . Rychle přiběhla k Apachovi  a usnula  vedle něj .

      Brzo ráno se Anna vzbudila . Dala Apachovi poslední jablko které měla v batohu a  utřela ho dekou  .  Zdálo se jí že kůň kulhá ne přední nohu . Tak si dala batoh na záda a šli dál . Anna byla unavená celou noc nespala, a teď šla pěšky víc jak čtyři kilometry . Najednou před sebou uviděla stádo koní s  jezdci . Byl to oddíl ,, Divocí vlci ,, z tábora  , Anna začala nahlas volat  a uviděla jak přijíždí jezdci blíž . 

        Za pár minut byl celý oddíl u ní . Willy seskočila z koně a šla je přivítat . ,, Ahoj Anno . Kde  jsi celou dobu byla celý tábor tě hledal a já jsem se o tebe moc  bála. ,, breptala Willy . ,, Ale nemuseli jste se bát všechno dopadlo dobře . ,,  řekla Anna. ,, A co ta včerejší bouře ? Proč má Apach odřené nohy ? ,, ptala se Willy . ,, Ale všechno je dobré povím vám to cestou domů . ,, odpovědla Anna .

           Na večerní zábavě opět říkal James spoustu věcí, který jezdec byl dnes nejlepší a podobně . ,, Málem bych zapoměl že jedna odvážná holka si zaslouží náš velký potlesk . Je to Anna která před pár dny zmizela a dokázala se postarat o sebe a  o koně . A za to jí uděluji čleství v oddíle ,, Divocí vlci ,, . říkal James . Anna byla velmi ráda že byla v oddíle nejlepších . Ale neměnila Appache za koně pro pokročilé .

    A na tento tábor vždy vzpomínala jako na nejlepší věc na světě . 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář